Bree Sant: Ruim, sfeervol, klassiek

Zeilen op
de Bree Sant!

Mogelijkheden

vakantie, managementtraining, incentives. Dit is een greep uit de mogelijkheden die het schip te bieden heeft

In uw vakantie het ruime sop kiezen richting de waddeneilanden. Zeilen, voor anker gaan en zwemmen, fietsen op een eiland, droogvallen op een zandbank in de zonsondergang en heerlijk bbq'en, luieren aan dek, wandelen door de duinen of langs het strand. Eens heel iets anders. 

 

Een managementtraining aan boord van de Bree Sant voegt iets extra’s toe. Samen een groot zeilschip varen, teamgeest opbouwen, knopen doorhakken. U kunt het invullen zoals u het wilt, wij staan u met raad en daad bij.

Uw incentive aan boord draagt bij aan een grote onderlinge verbondenheid en motivatie. De sfeer aan boord van de Bree Sant is informeel en u leert uw medewerkers of relaties beter kennen.

zeilen met het bedrijf

 

Welkom op de Bree Sant. Vele bedrijven zijn u voorgegaan en ontdekten wat de positieve werking van een dag (of langer) zeilen op bestaande of toekomstige relaties kan hebben. Met uw bedrijf zeilen schept een ambiance, waar trainingen, vergaderingen, teambuilding, relatiemarketing en incentives volledig tot hun recht komen.

Nodig uw relaties uit aan boord van de Bree Sant. De exclusiviteit van het schip zorgt ervoor dat de formele zijde van een zakelijke bijeenkomst afgewisseld kan worden met informele contacten en sportieve inspanning, waardoor een optimale sfeer wordt gecreëerd om tot zaken te komen, seminars een extra dimensie te geven en op een geheel andere wijze aan klantenbinding te doen.

De Breesant is een ideale locatie om aan uw team te werken, te vergaderen of te trainen in een totaal andere dan de dagelijkse omgeving. Aan boord van een zeilschip moet je wel samenwerken om je doel te bereiken.

Ook bieden wij de mogelijkheid om meerdere dagen (bijvoorbeeld een weekend met uw medewerkers op stap te gaan. Tijdens langere zeilreizen zeilen we naar en over de Waddenzee.

zeilen met de familie

Een familie-re√ľnie, de jaarlijkse familiedag, een vriendenclub. Jong en oud vinden een plekje aan boord. Door de aanwezigheid van een grote "zitkuip" hoeft u geen angst om de kleintjes te hebben. Een dagje of een weekendje onder zeil. De oude banden weer aanhalen en samen de schoten en vallen aanhalen.