Bree Sant: Ruim, sfeervol, klassiek

Zeilen op
de Bree Sant!

Bree Sant

Bree Sant

Ruim - Sfeervol - Klassiek

  • Max. aantal gasten dagtocht: 40
  • Max. aantal gasten met overnachting: 28
  • Max. aantal gasten bij catering: 26
  • Afvaarthaven:  Enkhuizen
  • Vaargebieden:  IJsselmeer, Waddenzee, Friese meren
Offerteaanvraag Tarieven

Omschrijving

De Bree Sant is één van de mooiste klippers van de vloot traditionele schepen met een klassiek, authentiek silhouet. Daarnaast is het een comfortabele snelle zeiler. Schipper Jan Brouwer is op en langs het water opgegroeid, heeft een jarenlange ervaring met grote zeilschepen en is altijd in voor een uitdaging. Jan heeft het schip zelf helemaal opgebouwd en weet als geen ander het beste uit zijn schip te halen. Graag vaart hij naar de Waddeneilanden, de historisch stadjes aan het IJsselmeer, de Friese meren of een rondje Noord-Holland, maar hij staat ook zeker open voor uw eigen ideeën! U heeft de mogelijkheid om actief aan het zeilen deel te nemen, maar als het zo uitkomt kunt u ook in alle rust genieten van wat er om u heen gebeurt. Met Enkhuizen als vertrekhaven liggen het gehele IJsselmeer en de Waddenzee voor u open!

Aan boord van de Bree Sant is het gemakkelijk bewegen en er is een ruime zithoek, een zonnedek en een groot achterdek waar u altijd welkom bent. Het vele teakhout geeft het schip een bijzondere uitstraling.

Beneden komt u in een mooi ingerichte salon en ruime open keuken, gescheiden door een bar. Hier vindt u ook de hutten, sanitaire voorzieningen en bergruimtes. Het gehele schip is voor de koudere periodes voorzien van centrale verwarming. De mahonie betimmering ademt een nautische sfeer en u waant zich aan boord van een klassiek jacht. In de aantrekkelijke salon zijn al vele gezellige avonden doorgebracht!

Fotos

Klik op een foto voor een vergroting en om meer foto's te bekijken

Plattegrond en 360° tour

360°

Kenmerken

220v Buiten besturing Dieptemeter GPS Marifoon Stromend water Stuurwiel Verwarming Walstroom
bouwjaar
1905
lengte
32 m
breedte
6,10 m
zeiloppervlak
400 m2

Faciliteiten Keuken

Koelkast
366 liter
Vriezer
102 liter
Gasfornuis
6 pitten
Oven
Ja
BBQ
Ja (gas)
Koffiezetapparaat
Ja
Bar
Ja
Biertap
Ja
Vaatwasser
Ja

Brochures

U bent hier: